Rámcová náplň práce:
- plánovanie a príprava pokrmov teplej a studenej kuchyne,
- práce týkajúce sa chodu kuchyne,
- výdaj stravy,
- zodpovednosť za tovar a zariadenia.
Požiadavky a predpoklady:
- Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov
(zdravotný, potravinársky preukaz).
Podporujúce predpoklady a iné kritériá:
- odborná prax min. 3 roky,
- zodpovednosť, samostatnosť, precíznosť,
- občianska a morálna bezúhonnosť.
Predpokladaný nástup: ihneď alebo dohodou
Ponúkaný plat: 1300,- €
Tarifný plat bude určený v súlade so Zákonom 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme na základe priznanej odbornej praxe; v zmysle § 10 uvedeného zákona je možnosť priznať osobný príplatok
Žiadosti do zamestnania spolu s profesijným životopisom zasielajte do 13. 02. 2025 na email: jaroslava.durisova@stuba.sk alebo poštou na adresu: Materiálovotechnologická fakulta STU, Oddelenie personalistiky a právnych záležitostí, Ulica Jána Bottu č. 2781/25, 917 24 Trnava.
Upozorňujeme, že na pracovný pohovor budú pozvaní iba vybraní uchádzači.
Materiálovotechnologická fakulta STU so sídlom v Trnave sa zaväzuje, že poskytnuté osobné údaje bude využívať výlučne na účely výberu zamestnanca v súlade so zákonom NR SR O ochrane osobných údajov. Osobné údaje zhromažďuje iba na základe dobrovoľného poskytnutia. Zaslané žiadosti budú archivované v zmysle Registratúrneho poriadku STU.
prof. Ing. Miloš Čambál, CSc.
dekan fakulty